Babykaartjes maken iedereen gelukkig

Een nieuwe geboorte is niet zomaar een gebeurtenis! Een nieuw leventje op deze prachtige planeet van ons, dat is een goede reden om te vieren dat we bestaan. Daarom zijn babykaartjes ook zo belangrijk! Een geboortekaartje in de brievenbus tovert een glimlach op het gezicht van zelfs de meest sombere persoon. Want wie is er nu niet blij wanneer er een nieuwe baby wordt geboren? Jij als kersverse ouder loopt in ieder geval voorop met jouw blijdschap. Het liefste stuur je babykaartjes aan de hele wereld! En nog allemaal verschillende kaartjes ook! Want hoe schattig dat geboortekaartje voor jouw jongen ook is, die andere kaartjes voor jongens en meisjes zijn ook verschrikkelijk leuk!

Het geboortekaartje voor jouw jongen zelf ontwerpen

Dan is er ook nog de mogelijkheid om je eigen babykaartjes te ontwerpen! Helemaal persoonlijk, hoe jij het wilt. Zo past het geboortekaartje voor je jongen helemaal bij je baby. Die kleine piraat heeft dan een leuk geboortekaartje met een piratenschip erop. Leuk om eens terug te zien als hij 30 is en blijkt dat hij toch geen piraat is geworden, maar accountant. Je dochter is een prinsesje, dus het geboortekaartje voor je dochter staat barstensvol met roze hartjes, kroontjes, prinsessenjurken en sterretjes. Zo kan iedereen zien hoeveel je van je kleine kroeltje houdt. En net als bij die piraat die later accountant werd, zal je dochter op latere leeftijd in haar dokterspraktijk moeten lachen om de liefde die haar ouders vroeger voelden. Jawel, een geboorte brengt het beste naar boven in iedereen. Kun je niet kiezen tussen al die dottige babykaartjes? Dan verstuur je er toch gewoon 3 tegelijk? Dat vult je plakboek zo lekker.

Babykaartjes als hobby

Het is niet verwonderlijk dat er mensen zijn die babykaartjes als hobby hebben gekozen. Met een geboortekaartje voor een jongen als profielfoto op Facebook en een kaartje voor een meisje al avatar op Instagram. En waarom ook niet!? Babykaartjes verwarmen harten, babykaartjes zouden oorlogen kunnen voorkomen als mensen het een kans zouden geven. Gelukkig bestaan er mensen op planeet aarde die babykaartjes een warm hart toedragen. Zij hebben dan ook hun vak gemaakt van de passie die hen drijft. Juist deze mensen zorgen er voor dat iedere nieuwe papa en iedere kersverse mama kan kiezen uit een scala van schattige, mooie, leuke, grappige, ontroerende en persoonlijke babykaartjes. Dat is nog eens een uitstekende manier om de geboorte van de liefste baby van de wereld te vieren! Laat het maar aan iedereen zien! Wees trots! Het geboortekaartje voor jouw jongen zal nog jaren op de schoorsteenmantel van opa en oma te bekijken zijn.

Geef een reactie