luchtkussen enveloppen

De ergernis van kapotte tijdschriften

Een abonnement op een mooie tijdschrift is natuurlijk ontzettend leuk. Eens per maand of eens per drie maanden, wacht men met ongeduld totdat het nieuwste woonmagazine of dat mooie kunstblad eindelijk weer op de deurmat ploft. Het is dan heel verdrietig wanneer u de eerste bladzijden heeft omgeslagen en overal krassen, vouwen en gaten tegenkomt. Met een tijdschrift kan natuurlijk nogal wat misgaan en wanneer u voor de zoveelste keer het blad ongelezen weg moet gooien, is het heel begrijpelijk dat de maat vol is! Bij mij thuis worden er verschillende tijdschriften bezorgd. Voor de kinderen de tienerbladen, voor mijn man de geliefde autotijdschriften en zelf kijk ik elke keer weer uit naar de roddelbladen. Ik kan er gewoonweg niet zonder! Vreselijk wanneer het halve verhaal dan wegvalt, omdat men onvoorzichtig met mijn tijdschrift is omgesprongen! Ik heb er voor gekozen om melding te gaan maken van deze treurige gang van zaken. Natuurlijk had ik al een goede oplossing bedacht voor het probleem: het versturen van de tijdschriften in luchtkussen enveloppen. 

Een grote verbetering!

Luchtkussen enveloppen zijn, zoals u ongetwijfeld weet, heel stevig. U heeft vast wel eens brieven en kaarten en kleine cadeaus op deze manier verzonden. Voor mijn tijdschriften probleem zijn ze ook uitermate geschikt! Elk tijdschrift zal zonder enige scheuren en vouwen thuis aankomen. Ik heb dit dus ook direct geopperd bij de maatschappij die de tijdschriften verstuurt. Ze zouden het in overweging nemen zeiden ze, maar de volgende maand was er nog altijd niets gebeurd. Zo zonde van die dure tijdschriften zei ik tegen mijn man! En hij was het uiteraard helemaal met mij eens. Eén krasje op zijn geliefde autoblad en het was weer brullen en schreeuwen als vanouds. Toen heb ik bedacht dat ik het allemaal maar in eigen hand moest nemen. Nu ga ik elke maand naar de supermarkt om grote hoeveelheden tijdschriften in te slaan. Deze verstuur ik in mijn luchtkussen enveloppen naar mijn alsmaar groeiende klantenkring. Het extra zakcentje is ook meegenomen natuurlijk! 

Goede enveloppen in A4 formaat

Mijn luchtkussen enveloppen zijn altijd van A4 formaat, omdat hier de meeste tijdschriften met gemak inpassen. Een hele goede investering al zeg ik het zelf! Het enige, pietepeuterige nadeeltje is dan misschien dat mijn klanten af en toe klagen over de wat oude tijdschriften. Het kost een godsvermogen om steeds de nieuwste exemplaren te kopen, dus heb ik een deal gesloten met de supermarktmanager en krijg ik steeds de tijdschriften van vorige maand om te versturen. Die zouden anders toch maar bij het oud papier belanden. Over krassen, vouwen en gaten is in elk geval niets meer te zeggen. Mijn tijdschriften zijn van een uitzonderlijke kwaliteit!

Geef een reactie