feet

Nooit meer een uitglijder met antislip sokken

Je hebt de naam antislip sokken misschien wel eens gehoord. Maar heb je ze wel eens gezien of gedragen? Antislip sokken zijn sokken met antislip. Deze sokken hebben siliconen nopjes aan de onderkant van de voetzolen en vaak zijn ze gemaakt van warme materialen. Er bestaan antislip sokken voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs voor dieren. Ze zorgen voor extra grip tijdens het lopen en sporten. De sokken zijn erg handig, bijvoorbeeld in de volgende situaties:

Ideaal voor in huis

Misschien vind je het een beetje raar klinken, maar antislip sokken zijn zeer geschikt om te dragen in. De meeste huissokken zijn gemaakt van zacht materiaal, heerlijk natuurlijk maar levensgevaarlijk op een gladde vloer. Doordat het zachte materiaal totaal geen grip heeft op de gladde vloer is de kans dat je uitglijd ontzettend groot. Antislip sokken hebben een antislip laag op de onderkant waardoor je grip hebt, zelfs op een gladde vloer. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je nog uitglijd. En het materiaal? Gewoon de zelfde zachte stof die je normaal gewend bent van huissokken

Antislip sokken houden je huis schoon

Niks is vervelender dan dat je, je huis net hebt schoongemaakt en je met je vieze schoenen toch even snel door het huis loopt omdat je snel iets moet hebben. Antislip sokken hebben naast het antislip effect ook nog eens een aantrekkingskracht wat betreft vuil. Zie het als een soort swiffer. Het vuil blijft aan de sokken kleven als je door het huis loopt, hierdoor blijft er geen vuiltje achter. En de sok? Die kunnen gewoon in de wasmachine en blijven goed voor gebruik.

Nieuwsgierig welke voordelen een antislip sok jouw nog meer te bieden heeft? Kijk dan snel hier verder.

Geef een reactie