Logeerkamer getransformeerd tot werkkamer

In de afgelopen periode zijn er veel verschillende maatregelen getroffen die wij met zijn allen merken in ons dagelijks leven. Een van die maatregelen is dat ik noodgedwongen thuis moet werken. Voorheen ging ik altijd naar kantoor om te werken, maar nu zit ik elke dag thuis te werken achter de keukentafel. Ik had nog geen bureau of een kamer waar ik kon werken. Met de verwachting dat ik nog veel langer vanaf huis zal moeten gaan werken, heb ik besloten om de logeerkamer te gaan transformeren tot een werkkamer. De logeerkamer werd vrijwel nooit gebruikt. Het is meer een opslagkamer geworden met veel dozen erin. Ik ben dus aan de slag gegaan met het opruimen van alle spullen die in de logeerkamer stonden. Tot mijn verbazing zag ik dat de vloer verkleurd was en dat er nog wel wat meer moest gebeuren aan de kamer.

Op zoek naar een nieuwe vloer

Het was overduidelijk dat de oude vloer eruit moest en dat ik een nieuwe vloer moest gaan leggen. Alleen heb ik dat nooit gedaan en daar geen enkel verstand van. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar laminaat incl leggen. Voor mij is dat ideaal, want ik koop een nieuwe vloer en het wordt ook nog eens voor me gelegd. Nadat ik voor een laminaatvloer had gekozen en een afspraak had gemaakt met de vloerenleggers, kon ik verder gaan met de aanpassing van mijn logeerkamer. Naast dat mijn vloer verkleurd was, waren ook de muren lichtelijk van wit naar geel verkleurd. Daarom besloot ik om ook even de muren wit te schilderen. Gelukkig waren de muren ook weer op tijd droog, zodat het laminaat kon worden gelegd.

Een nieuwe werk set-up

Nu de muren geschilderd waren en er een nieuwe vloer in lag, kon ik gaan beginnen met de inrichting van mijn nieuwe werkkamer. Ik heb een nieuw bureau en een nieuwe bureaustoel gekocht. Daarnaast had ik nog wel een computer en een monitor die ik kon gebruiken. Verder heb ik nog nieuwe speakers gekocht en wat led verlichting geplaatst. Ik kan het licht veranderen in alle soorten kleuren met een afstandsbediening. Ik ben heel blij met mijn nieuwe werkkamer en ik weet zeker dat ik in deze periode daar goed aan de slag kan gaan.

Geef een reactie