De leukste verjaardagscadeautjes voor je vriend

Een leuk en origineel cadeau kopen voor je vriend blijft lastig. Vooral als jullie al lang bij elkaar zijn, val je al snel in de herhaling wat betreft cadeautjes. Vaak hebben ze al zoveel spullen dat ze ook niks echt nodig hebben. En als je vraagt of ze wensen hebben, komt er vaak ook weinig zinnigs uit. Soms helpt het dan om even wat inspiratie op te doen op het internet. In deze blog deel ik een aantal leuke cadeau ideetjes voor je vriend. Hopelijk geeft dit jou wat inspiratie zodat je hem straks een leuk cadeau kan geven.

Een leuk uitje

Geef jij je vriend vaak materialistische cadeautjes zoals sieraden of kleding? Dan is het voor de verandering leuk om het eens totaal anders uit te pakken! Geef hem bijvoorbeeld een keer een uitje of dagje weg. Dit kun je op heel veel verschillende manieren invullen. Een idee is bijvoorbeeld om hem mee te nemen naar een stad in Nederland waar jullie weinig komen en hier een hotel te boeken. Zo nam ik mijn vriend voor zijn vorige verjaardag een weekendje mee naar Maastricht. Hier hingen we het hele weekend heerlijk de toerist uit en bezochten allerlei bezienswaardigheden. Andere leuke uitjes zijn uit eten gaan bij een sjiek restaurant, een dagje strand of een sportieve activiteit als bowlen of schaatsen. 

Altijd goed

Sommige cadeaus zijn misschien niet erg origineel om te geven, maar is wel iets waar ze altijd blij mee zijn. Denk bijvoorbeeld aan een luchtje. Waarschijnlijk heb je hem dit al wel vaker gegeven, maar eerlijk is eerlijk, elke keer zijn ze er weer blij mee. Mijn vriend heeft een aantal parfums die hij afwisselt. Een van zijn favoriete luchtjes is Wood van Dsquared2. Als ik zie dat deze bijna op is, weet ik meteen wat ik hem voor kerst of zijn verjaardag kan geven! Elke keer is hij hier weer dolblij mee, ondanks dat hij bijna altijd al weet wanneer hij het krijgt. Wees dus niet bang dat je cadeau niet origineel genoeg is, want vaak vinden ze deze cadeaus net zo leuk!

Luxe cadeautjes

Er zijn altijd een aantal dingen die je graag wilt hebben, maar nooit zo snel zou kopen voor jezelf. Voor mij persoonlijk zijn dit bijvoorbeeld sieraden. Dit vind ik heel leuk om te hebben, maar ik vind het toch altijd zonde van mijn geld om hier veel aan uit te geven. Voor mijn vriend zijn dit vaak elektronische snufjes zoals bluetooth oortjes of een smartwatch. Dit soort cadeaus zijn vaak iets aan de prijzige kant, maar zijn wel enorm leuk om te krijgen. Hij zal hier honderd procent zeker heel blij mee zijn!

Geef een reactie