stoel

Moeite met opstaan? Kies voor een sta-op stoel

Hoe ouder we worden, hoe minder soepel de gewrichten zijn. Op sommige dagen heb ik zelfs het gevoel dat mijn gewrichten me flink tegenwerken. Het opstaan vanuit bed of uit een stoel is dat een behoorlijk uitdaging. Gelukkig heeft prominent hier iets op bedacht, namelijk sta-op stoelen. Deze stoelen helpen je bij het opstaan. Hoe? Dat lees je hieronder.

Heerlijk zitten en makkelijk opstaan

Een sta-op stoel helpt je bij het opstaan. Hoe? Heel simpel eigenlijk, de stoel beweegt met je mee. Leun jij iets voor over, beweegt de stoel ligt naar achter en de voorkomt van de zitting iets naar beneden. Hierdoor krijg je als het waren een zacht duwtje van de stoel op het moment dat je op wilt staan. Het opstaan gaat hierdoor een stuk makkelijker. Maar dat is niet het enige. De stoel zit daarnaast ook nog eens ontzettend fijn. Sommige stoelen zijn wat te zacht waardoor je wegzakt, zeker als je een wat ouder lichaam hebt is dit alles behalve comfortabel. De sta-op stoelen zijn voorzien van een stevige zitting die optimaal comfort bied.

De sta-op stoelen zijn altijd passend

Prominent is een stoelenspeciaalzaak die ervaring heeft met sta-op stoelen en de service biedt om deze stoelen altijd passend te maken. Dit betekent dat de stoel wordt aangepast aan jouw houding, lichaam, gewicht, lengte, etc. Hierdoor is de stoel speciaal voor jou gemaakt en zal dit de beste ondersteuning kunnen bieden als die nodig is. De stoel biedt comfort en dat is ook iets wat het bedrijf bezegeld.

Ik ben erg tevreden over deze stoelenspecialist. Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Geef een reactie